Hunden är en kär familjemedlem som med sin oerhörda lojalitet och kärlek sprider så mycket värme omkring sig, gillar du att rita så ska du definitivt prova på att porträttera en hund, det är så fantastiskt roligt.

Porträttera en hund

Det är något speciellt med att måla av en hund, i synnerhet när det kommer till ögonen. Hundars ögon har en tendens att vara så känslomässiga och karakteristiska. Att måla om hundar är oerhört roligt, dessutom så vet man att det är så uppskattat av de som äger de här älskade husdjuren.

Den perfekta presenten

Har du någon i din närhet som äger en hund så är det en perfekt present att ge bort eftersom att det finns så mycket kärlek adderat i en sådan gåva. Du behöver givetvis inte ha hunden i fråga på plats, det räcker med ett kort på hunden. Att ha hunden på plats är nog inte så optimalt då den nog inte skulle föredra att sitta stilla under all den tid som krävs, och dessutom så blir det ju ingen överraskning då.

Bra pennor A och O

För att göra ett porträtt på ett så bra och autentiskt sätt som möjligt behöver man ha tillgång till riktigt bra pennor, annars faller hela projektet i stå. Alla som gillar att rita och skissa vet värdet av att ha kvalitativa och sköna pennor.

Vill du också ge hunden i fråga en liten present så kan du enkelt och smidigt tillverka eget blodpuddings godis som garanterat kommer att uppskattas av hunden. Läs mer om hur du gör det på Underbara Hund.