Har du en hund som är liten och frusen? Då kanske det passar bra att införskaffa en hundtröja för de kallare dagarna. Under de senaste åren har allt fler hushåll skaffat små hundar som inte är större än en mindre katt. Söta hundar som med fördel kan kläs i fina plagg för att undvika väta, kyla och slask.

Hitta rätt plagg för din hund

Oavsett väder är hundpromenader ett måste för alla hundägare vilket betyder både regn och rusk i olika tider på året. Att dra in grus och smuts i hushållet är inget som hundägare gläds över, inget mindre än att behöva tvingas spola av den lille efter varje tur. Lyckligtvis behöver inte ruskväder vara synonymt med åbäke, med rätt klädsel kan din hund gå varm och undvika att dra in en massa smuts. Det finns en hel del olika plagg att köpa till din hund vilket gör det möjligt att matcha en outfit som passar din hundtyp.

Flera kategorier inom hundkläder

Det finns massor av olika plagg som både värmer och pryder din hund. Det finns allt från hundtäcken, regntäcken, hundoveraller, hundtröjor, hundvästar, till och med hundskor!

Något till dig själv också

Om du själv som husse eller matte är intresserad av t-shirt eller andra egna kläder med ett hundmotiv på så kan du söka efter det online. Det finns mängder av både kläder och motiv att välja så du hittar säkert din hund bland alla motiven.