Alla som ägt en katt vet väl hur givande det kan vara; hur fäst man kan bli vid sin katt. De där stunderna då man tycker att ingen annan i världen bryr sig om en, förutom katten där hon ligger och spinner i ditt knä. Det är en slags kärlek. Har du mer än en katt vet du hur olika karaktärer katter kan ha. Varje katt är en individ med olika behov. Vi vet så väl att även katter har behov och givetvis vill vi vår katt det bästa. Vår katt är ju värdens finaste katt, eller hur?

Aktivera katten

Även katter gillar leksaker. Katter älskar att leka och uppskattar leksaker som aktiverar dem. Det stimulerar deras tankeverksamhet, är bra för deras generella hälsa att få röra på sig samt att få tillvarata sina instinkter. Vad är en kattaktiveringsleksak, kan man fråga sig. Det finns många alternativ att välja mellan där: i webbutiken Supercat finns en hel avdelning med sådana leksaker.

Där finns många roliga leksaker att välja mellan. Till exempel en batteridriven mus (Active Mouse) för din katt att jaga. Den stannar vid beröring och fortsätter sedan vid ytterligare en beröring. På så sätt verkar den reagera för kattens tass. Springer den in i en vägg så ändrar den riktning. Prasseltunneln är också en höjdare. Katter älskar att busa, smyga och krypa in i utrymmen och prasseltunneln gör det extra roligt. De finns i flera olika utföranden. Bolleksaken Kitty Roundabout kan få en katt med mycket energi att leka själv utan att bollen kommer bort. Du kommer garanterat att hitta något som faller din katt i smaken.